augustus
Europe/Amsterdam

In Memoriam Wilgard van de Waterbeemd

cid6B1C0AF7-858F-4B58-A434-0F38F808450C

Op 29 juli kregen we het droevige bericht dat onze collega Wilgard van de Waterbeemd plotseling is overleden.

Wilgard was sinds 1998 werkzaam als docent bij Fontys in Eindhoven. Gestart als docent fiscaal bij Financieel Management en sinds 2008 docent bij de opleiding Vastgoed en Makelaardij.

Wilgard was in onze gangen een opvallende verschijning: indrukwekkend groot en schijnbaar streng. Maar…iedereen wist dat hij een grote liefde voor zijn vakgebied had en een warm hart voor zijn studenten. Met zijn droge humor kon hij zijn collega’s en studenten op het verkeerde been zetten en daar genoot hij van.

Na een periode dat het fysiek minder met hem ging, keek hij uit naar het nieuwe studiejaar, waarin hij hoopte weer lekker aan de slag te kunnen in het team en met onze studenten. We kunnen ons niet goed voorstellen dat we hem in het nieuwe studiejaar niet meer in de gang zien lopen, niet meer bij het koffieapparaat op een droge grap van hem getrakteerd zullen worden. We gaan Wilgard enorm missen.

We wensen zijn vrouw, kinderen en naasten veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies.

Medewerkers en studenten opleiding Vastgoed en Makelaardij (FHEC)

Reacties 1 - 9 (9)
Bedankt voor uw bericht.
D.scheepers
2021
Het schrikt mij even om te horen dat Wilgard overleden is.
Ik ken hem goed,want wij(mij ex en ik) kwamen altijd bij zijn ouders Henk en Mien in de café, later is de family verhuisd naar de Hertshooi.
Ik kan me nog herinneren dat Wilgard op zijn piano oefende, dat klonk zo mooi dat ik mijn eigen muziek af zette. Jammer dat hij er niet meer is, hij heeft veel meegemaakt. Ik wens zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd .
Marielle Hulshoff
2021
Wat een schokkend bericht, ik krijg er kippenvel van. Ik heb dierbare herinneringen aan Wilgard toen we samenwerkten bij Financieel Management. Wilgard was een lieve, aardige en rechtvaardige man. Veel sterkte voor zijn naasten!
Rob Smits
2021
Wat een vreselijk bericht. Veel sterkte collega's V&M.
Nicolette Koot
2021
We gaan samen al heel ver terug. Eerst op de 2e etage bij HFM en toen samen door naar de 4e etage bij FHMER. We kwamen elkaar pas nog even fysiek tegen op Fontys. Ik ga je droge humor missen. Veel sterkte voor de familie.
Monique van Hoppe
2021
Heel veel sterkte toegewenst voor alle dierbaren.
Wendy Coolen
2021
Wat een schokkend en verdrietig nieuws. Ik wens familie, vrienden en collega's veel sterkte met het verlies van deze fijne man.
Noortje Hermans
2021
Wilgard was een goede docent waar ik veel van geleerd heb. Hij was geduldig en nam de tijd voor zijn studenten.
Rust zacht en veel sterkte voor de familie.

Noortje Hermans
Ben Hendriks
Beste collegae en familie,

Een schokkend bericht! Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken vann dit enorme verlies.
Ik heb in het verleden heel fijn samengwerkt met Wilgard binnen HFM en ik herinner mij Wilgard als een echte Mensch!
Ben Hendriks
Richard Daris
2021
Daar schrik ik van. Wilgard was een fijne collega destijds bij HFM/FRE. De laatste jaren kwamen we hem ook nog wel eens tegen op de tweede, als hij langkwam voor een praatje.

Sterkte voor zijn echtgenote, dochter en zoon.
Paul Cornelissen
2021
Tjonge Wilgard, veel te jong gestorven. Een flinke klap voor zijn vrouw, kinderen en dierbaren. Voor ons is het lastig voor te stellen dat hij er niet meer is. Met zijn warme verschijning, altijd in voor een praatje met de vanzelfsprekende grap of mop erbij.
Veel sterkte voor zijn echtgenote en kinderen.