14
september
2023
|
13:18
Europe/Amsterdam

‘Get Real! pookt het energievuurtje weer op’

DSC_7248

Meer uit het leven willen halen. Voor jezelf durven kiezen. Helemaal jezelf zijn. Dat wil iedereen eigenlijk wel. Maar… Hoe doe je dat eigenlijk? Studenten van HRM en Toegepaste Psychologie kunnen sinds vorig schooljaar meedoen met het onderwijsprogramma Get Real!. Docent Loes Grasveld is projectleider binnen Fontys HRM en Toegepaste Psychologie en vertelt er meer over. 

Samenvatting

Verhalenreeks over programma Kwaliteitsafspraken
Met de Kwaliteitsafspraken werkt Fontys samen met de medezeggenschap aan een kwaliteitsimpuls op de thema’s succesvol studeren, authentieke leer- en onderzoeksomgevingen en professionalisering van docenten. Toen destijds de basisbeurs werd afgeschaft, kreeg het onderwijs extra geld om te investeren in het onderwijs. Daaruit kwamen de Kwaliteitsafpsraken voort. In deze verhalenreeks kun je lezen welke mooie initiatieven Fontys van dit geld heeft gerealiseerd. Vandaag: Get Real!

Loes, wat is Get Real! precies?
‘Na de zware en eenzame coronaperiode zochten we een mooi aanbod voor onze studenten om het energie-vuurtje weer wat op te poken. We kozen voor het onderwijsprogramma van Stichting Verwonderwijs, dat gebaseerd is op de bekende methodiek van 365 Dagen Succesvol. In tien dagen tijd, verdeeld over het schooljaar, gaan studenten aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Ze komen op een prachtig manier in verbinding met zichzelf, elkaar en de wereld. Vijftig studenten hebben inmiddels al meegedaan.

Lees het hele artikel ‘Get Real! pookt het energievuurtje weer op’ op Fontys Hub

 

Geplaatst door: Nancy van Amstel