Eindhoven,
29
september
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Fontys op de vijfde plaats in de Keuzegids HBO 2017

fontyssittard4.jpg

Fontys Hogescholen neemt de vijfde plaats in op de ranglijst van grote hogescholen in de nieuwe Keuzegids HBO 2017. Vorig jaar bezette Fontys in de ranglijst nog een vierde plaats.

Avans Hogescholen staat in de keuzegids op de eerste plaats bij de grote hogescholen, gevolgd door Windesheim, Hanzehogeschool en Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Topopleidingen
De Keuzegids kent ook ieder jaar een kwaliteitszegel toe aan de beste opleidingen van het land. Deze opleidingen krijgen het predikaat Topopleiding. Voor Fontys zij dat dit jaar de volgende opleidingen: Technische Natuurkunde (Eindhoven), Leraar 2e graad Algemene Economie (Sittard), Financial Services Management (Eindhoven), Docent Theater (Tilburg), Docent Muziek (Tilburg), Leraar 2e graad Natuurkunde (Sittard), Docent Dans (Tilburg), Leraar 2e graad Nederlands (Sittard), Leraar 2e graad Pedagogiek (Sittard), Leraar 2e graad Wiskunde (Sittard). In de download bij dit artikel vind je de scores van alle door Keuzegids beoordeelde opleidingen.  

Over de Keuzegids HBO 2017
De Keuzegids HBO 2017 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). Bij de samenstelling wordt onder andere gebruikgemaakt van gegevens uit de Nationale Studentenenquête, de instroomcijfers en slaagpercentages van de HBO-raad en accreditatierapporten van de NVAO.

Downloads