juni
Europe/Amsterdam

Caroline Schipper nieuwe directeur FHSS

Caroline+Schipper

Het College van Bestuur heeft met ingang van 15 augustus 2017 Caroline Schipper (44) benoemd tot directeur Fontys Hogeschool Sociale Studies. Caroline volgt Ilse Tamrouti op, die Fontys per 1 juli heeft verlaten.

Na haar opleiding bij Fontys Hogeschool Management, Economie en Recht, heeft Caroline bestuursrecht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarna rondde ze de Master of Science Real Estate in Amsterdam en de opleiding Management in de zorg aan Nijenrode af. Caroline is zakelijk actief geweest in het maatschappelijk- en sociaal domein. Tot circa 2012 adviseerde ze onder meer gemeenten, onderwijs, zorg- en welzijnsorganisaties en corporaties vanuit landelijke consultancybureaus (waaronder Deloitte) op het snijvlak van vastgoed en organisatie. Deze focus verschoof langzamerhand naar inhoudelijke vraagstukken. Van 2012 tot 2015 was Caroline directeur bij Lunet Zorg, een grote organisatie in de regio die zich richt op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Op dit moment is Caroline directeur Centrum Jeugd bij GGZ Breburg. Naast deze werkzaamheden is Caroline bestuurder van het Landelijk Kenniscentrum Kinder- en jeugdpsychiatrie in Utrecht.

Auteur: College van Bestuur