Sprint naar content

Nadya Cheperkova

Waarom Fontys?

Fontys was mijn eerste keuze om mijn ervaring in ICT te verdiepen, niet alleen vanwege de aantrekkelijke multinationale cultuur, maar ook vanwege de praktische manier van studeren. De beste manier om te leren is door praktijk. Fontys bereidt je voor op de professionele wereld en helpt je gedurende het hele proces om je carrièrekeuze te vinden. Fontys geeft je de vrijheid om te kiezen wat het beste voor jou werkt, en je kunt veel verschillende richtingen verkennen tijdens je opleiding.

Heb je wat tips voor nieuwe studenten?

Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt in het studiegebied dat je hebt gekozen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om je opleiding aan Fontys te beginnen. Je bent hier om te leren, en je kunt vanaf nul beginnen. Je kunt grote prestaties behalen als je goed georganiseerd en gefocust blijft. Probeer proactief te zijn en altijd vragen te stellen. Iedereen is bereid om je te helpen, en onthoud altijd dat er geen domme vragen zijn.

Is er nog iets dat je wilt toevoegen?

Iedereen hier spreekt Engels, dus maak je geen zorgen als je niet vloeiend in het Nederlands bent. Nederlanders zijn uiterst open en positief, en je zult een warm welkom ontvangen. Houd er gewoon rekening mee dat het weer niet altijd even gastvrij is. Bereid je voor op veel bewolkte dagen en regen.

Sfeerafbeelding Fontys