Sprint naar content

Livia Popper

Waarom Fontys?

Ik heb ervoor gekozen om te studeren aan Fontys omdat ik theorie wilde combineren met praktijk. Hier kreeg ik de perfecte kans om dat te doen, en ik slaagde erin een geweldig netwerk op te bouwen dat me later naar geweldige carrièrekansen zou kunnen leiden. Bovendien was het werken met echte bedrijven tijdens mijn studie een geweldige toevoeging aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik heb ook geleerd bij Fontys hoe belangrijk teamwork is en ik denk dat dit essentieel is voor mijn carrière. Je maakt altijd deel uit van een team, ongeacht je studierichting.

Heb je wat tips voor nieuwe studenten?

Ik wens al onze nieuwe studenten veel succes met het gekozen studieprogramma! Mijn advies voor hen is om gedurende hun studie georganiseerd te blijven en hard te werken, en dan zullen ze zeker slagen! Ik stel ook voor dat ze tijdens hun eerste studiejaar de tijd nemen om zorgvuldig een hoofdrichting te kiezen. Dat is ook de reden waarom het eerste jaar de verkenning/oriëntatiefase wordt genoemd.

Is er nog iets dat je wilt toevoegen?

Eindhoven is de perfecte plek om te studeren als je een grote interesse hebt in technologie. Hier kiezen studenten vaak om te blijven nadat ze hun studie hebben afgerond vanwege de geweldige kansen die worden geboden door bekende bedrijven zoals Philips, Signify of Bosch. Bovendien is de Nederlandse cultuur ruimdenkend. Studenten kunnen hier altijd hun meningen of ideeën uiten, en er wordt altijd naar hen geluisterd. Ik vind dit uiterst belangrijk omdat studenten zich zo altijd aangemoedigd zullen voelen om zichzelf te zijn en hoger te mikken.

Sfeerafbeelding Fontys