Sprint naar content

Karina Kozarova

Waarom Fontys?

Ik was op zoek naar een universiteit buiten Bulgarije om ICT te studeren en Fontys sprong er absoluut uit ten opzichte van andere universiteiten vanwege het feit dat het in Eindhoven is gevestigd (de Brainport van Europa) en vanwege het feit dat het studieprogramma draait om innovatie en toegepaste kennis in plaats van alleen maar theoretisch studeren.

Heb je wat tips voor nieuwe studenten?

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk mensen ontmoet - misschien is een van de beste dingen die ik tot nu toe uit Fontys heb gehaald, naast de kennis, het netwerk van mensen om me heen. Het maakt niet uit of het een leraar, een mentor of een medestudent is - iedereen kan en zal je waarschijnlijk helpen op je ICT-reis.

Is er nog iets dat je wilt toevoegen?

Zorg er ook voor dat je sport en reist terwijl je in Nederland bent. Het Studentensportcentrum in Eindhoven biedt allerlei activiteiten en sporten voor Fontys-studenten, en er zijn studententeams waar je je bij kunt aansluiten om je netwerk nog verder uit te breiden. Nederland is een prachtig land dat je moet verkennen als je student bent.

Sfeerafbeelding Fontys