Sprint naar content

Ivona Bogovic

Waarom Fontys?


Ik heb besloten om te studeren aan Fontys omdat het praktijkgericht leren aanbiedt, waar ik meer naar neigde omdat ik ICT wilde studeren. Bovendien is Fontys internationaal, en het was voor mij erg belangrijk om in een multiculturele omgeving te studeren.

Heb je nog tips voor nieuwe studenten?


Stel vragen wanneer je iets niet begrijpt en neem actief deel in de lessen. Docenten staan altijd open voor discussies en waarderen betrokkenheid van studenten. Er zullen veel groepsprojecten zijn, dus het is belangrijk om je daarop voor te bereiden, aangezien dit professionele vaardigheden opbouwt. Het goed organiseren van je tijd kan je ook helpen je te concentreren op je studie en tegelijkertijd van je studentenleven te genieten!

Is er nog iets dat je wilt toevoegen?


Uit je comfortzone stappen kan soms moeilijk zijn, maar het kan ons helpen om nieuwe ervaringen op te doen. Als student aan Fontys krijg je veel kansen om aan projecten te werken met echte bedrijven en ontmoet je veel nieuwe mensen, dus probeer altijd deze ervaringen te gebruiken om meer te leren over je vakgebied en de werkcultuur, maar ook over jezelf.

Sfeerafbeelding Fontys