Sprint naar content

Kennismaken met de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

Welkom op de online oriƫntatiepagina van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

  Welkom op onze pagina met een overzicht van onze aanstaande voorlichtingen, zowel fysiek als online. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw persoonlijke situatie en hoe onze opleiding daar perfect op aansluit.

  Streef je ernaar om snel de rol van docent of onderwijsondersteuner te vervullen? Wees gerust, onze opleiding houdt maximaal rekening met je bestaande kennis, vaardigheden en ervaring.

  Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen studiekeuze maakt, nodigen we je graag uit om te ontdekken welke mogelijkheden de Pedagogisch Technische Hogeschool biedt in deeltijdopleidingen voor diverse onderwijs- en educatieve functies in het bedrijfsleven.

  Mis de eerstvolgende voorlichting niet. Bekijk de details hieronder en meld je vandaag nog aan voor een toekomst vol kansen en groei!

  Online voorlichting woensdag 22 november 2023

  Bereid je voor op een inspirerende avond op aankomende woensdag 22 november. Onze deskundige docenten staan klaar om je alles te vertellen over de diverse trajecten van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH). Wat staat er op het programma?

   • Ontdek uitgebreide informatie over de diverse trajecten die PTH te bieden heeft.
   • Een avond boordevol waardevolle inzicht en kennis.
   • Middels de chat (met een moderator) kun je al je vragen stellen tijdens de vergadering of aan het einde ervan.
   • Mocht je vraag onverhoopt niet tijdens de uitzending beantwoord worden, weest gerust: we zorgen ervoor dat je snel een antwoord krijgt.

  De avond is opgesplitst in drie tijdsblokken:

  18:00-19:00u: Online voorlichting Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB) bachelor en AD en verkort + zij-instroomtrajecten.

  De leraar technisch beroepsonderwijs bachelor, de AD maar ook de verkorte bachelor opleiding en de zij-instroomtrajecten (BWI, D&P, M&T en PIE) komen tijdens dit uur aan bod. Meld je aan via:

  19:00-20:00u: Online voorlichting Leraar Consumptieve Techniek (CT) bachelor en AD.

  De leraar consumptieve techniek bachelor en de AD komen tijdens dit uur aan bod. Meld je aan via:

  20:00-21:00u: Online voorlichting Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)/ Instructeur/ PDC.

  De trajecten Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), instructeur vo/vmbo & bedrijfsleven en Pedagogisch Didactisch Certificaat (PDC) komen tijdens dit uur aan bod. Meld je aan via:

  Sfeerafbeelding Fontys

  Contact

  Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

  +31 885078577
  pth-e@fontys.nl
  De Rondom 1, Eindhoven
  +31 6 18347793

  Locaties en contact