Neskrid

Neskrid maakt sinds 1924 voor iedere voet passend schoeisel. In de afgelopen jaren heeft Neskrid zich gespecialiseerd in het produceren van gecertificeerd orthopedisch, semi-orthopedisch en speciale maten beroepsschoeisel. Neskrid maakt hiervoor gebruik van de nieuwste innovaties en modernste technologie├źn. Het assortiment bestaat uit werk-, veiligheids- en vrijetijdsschoeisel. Daarnaast biedt Neskrid ook gecertificeerde steunzolen aan. Neskrid streeft altijd naar de beste kwaliteit en service.

Samenwerking met PITCH

Een samenwerking met Fontys ziet Neskrid als een manier voor studenten om meer vertrouwd te raken met de producten, service en innovaties van een bedrijf waar orthopedie en veiligheid samenkomen. Dit is voor toekomstige beroepsbeoefenaren een interessante opstap richting de praktijk. Daarnaast vindt Neskrid het belangrijk om jonge gemotiveerde mensen op te leiden en te helpen om de stap naar de arbeidsmarkt te verkleinen. Door samen te werken met Fontys hoopt Neskrid studenten te kunnen motiveren en inspireren.

Sfeerafbeelding Fontys

Neskrid innoveert. Dit botst wel eens met conventionele methoden waar haar klanten nog steeds gebruik van maken. Zo ook op het gebied van materiaal. De eigenschappen en bijbehorende toepassingsmogelijkheden in de praktijk veranderen mee. Neskrid wil haar klanten hierin ondersteunen en geeft Fontys studenten de opdracht om uit te zoeken hoe in praktijk omgegaan kan worden met deze materialen om tot een gewenst eindresultaat te komen.