MedApp

Mensen helpen om ondanks hun ziekte alles uit het leven te halen. In Nederland zijn 6 miljoen mensen chronisch ziek. Veel van hen zijn afhankelijk van medicijnen. Meer dan 1 miljoen mensen gebruiken dagelijks 5 of meer medicijnen. Dat heeft vaak een grote impact op het dagelijks leven en brengt vaak allerlei uitdagingen met zich mee.
Sfeerafbeelding Fontys

Complexe innameschema’s, bijwerkingen, tekort aan medicijnen, vertraagde levering, veranderende vergoedingen, wijzigingen in de voorgeschreven medicatie en ga zo maar door. Dat is frustrerend, brengt veel zorgen met zich mee en zorgt ervoor dat veel mensen hun medicijnen niet goed innemen. Op die manier kan het zelfs een negatief effect hebben op hoe mensen zich voelen en hoe de ziekte verloopt. Wij zijn gedreven om mensen te helpen om ondanks hun ziekte toch alles uit het leven te halen.

MedApp wil mensen met een chronische aandoening echt helpen. Om dat te doen ontwikkelen we slimme oplossingen die medicijngebruik makkelijker maken. Je weet pas hoe het is om chronisch ziek te zijn en serieus medicijnen te moeten gebruiken, als het jezelf overkomt. Dat beseffen we maar al te goed en daarom doen we er alles aan om ons zoveel mogelijk te verplaatsen in de situatie van onze klanten. De samenwerking met Fontys Paramedisch biedt ons een mooie kans om samen met studenten onderzoek te doen naar onze doelgroep en hoe deze onze producten gebruikt.

Wil je meer informatie? Ga dan naar de website van MedApp.