GE Healthcare

GE Healthcare (healthcare systems) is een wereldwijde leverancier van medisch technologische apparatuur in de breedste zin van het woord. GE Healthcare biedt oplossingen voor diverse afdelingen: van diagnostische scanners (PET, SPECT, MR, CT, X-ray, echografie) tot ECG, beademings- en anesthesieapparatuur, monitoren en couveuses. Of het nu gaat om meedenken en adviseren binnen aanschaftrajecten voor één toestel of in grote afdelings- of ziekenhuisbrede projecten. GE Healthcare streeft er naar om met de inzet van apparatuur de zorg eenvoudiger, efficiënter en accurater te maken, met als resultaat een optimale behandeling voor de patiënt.

Op het gebied van echografie onderscheidt GE Healthcare zich door een breed portfolio waarbij ze een specialistisch toestel kunnen aanbieden voor een specifieke specialist.

Sfeerafbeelding Fontys

Op alle gebieden presteert GE Healthcare wereldwijd in de top: op cardiologiegebied met de Vivid-producten, gynaecologie met Voluson, radiologie met LOGIQ en sinds kort point of care met Venue en eerstelijns echografie (huisartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten) met Versana productlijn. Systemen die voor en samen met gebruikers zijn ontworpen om een zo optimaal gebruik te faciliteren. De organisatie onderscheidt zich dan ook door de ondersteuning van specialistische vertegenwoordiging, applicatie en service engineers: een team dat zich volledig focust op echografie.

Waarom samenwerken met Fontys Paramedisch?

GE Healthcare vindt het belangrijk om in contact te blijven met de nieuwe generatie gebruikers. Ontwikkelingen op het vlak van beeldvorming volgen zich in snel tempo op en de toepassing van Artificial Intelligence wordt tastbaar. Kennisuitwisseling is daarom essentieel om te kunnen blijven begrijpen wat er nodig is om de gebruikers van apparatuur zo goed mogelijk te ondersteunen.

GE Healthcare Nederland (2016)

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Versana Essential product info

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.