Fit4Vit

Fit4Vit is een Rotterdams bedrijf, die sinds 2019 actief is binnen de zorgsector met het aanbieden van e-health. Het bedrijf Fit4Vit is opgezet om met hun producten bij te staan in de stijgende zorgvraag, toenemende zorgkosten en krappe arbeidsmarkt. Fit4Vit wil de krachten bundelen voor een positieve benadering van gezondheid met als uitgangspunt vitaliteit en een betekenisvol leven door bewegen en beleven.
Sfeerafbeelding Fontys

De apparatuur van Fit4Vit draagt bij aan een actieve levensstijl, wat één van de belangrijkste factoren is voor het behoud van zelfredzaamheid op hogere leeftijd en voor het onafhankelijk kunnen uitvoeren van dagelijkse taken, zoals traplopen. Maar ook een positief effect heeft op spierkracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, balans, risico op vallen en botbreuken en op het algemene welbevinden.

Fit4Vit maakt onderscheid in drie productgroepen:

  • Verwonderen: Een interactieve tafel, muur, vloer of wand waar spellen op geprojecteerd worden die uitdagen tot beweging.
  • Move2: Interactief fietsen, roeien, lopen etc. Bewegende beelden die zorgen voor interactie. Voor de meeste mensen meer bekend als videofietsen met een motomed. Waarbij Fit4Vit het product Move2 ook aan bestaande fitnessapparatuur kan koppelen. Als uniek item kan het ook aan de duofiets.
  • Vast.Rehab: Een medisch verantwoord fysiotherapeutisch revalidatiesysteem gekoppeld aan virtual reality. Vast.Rehab kan ook in combinatie met onze eigen medische apparaten met elastische weerstand toegepast worden.

Meer weten? Kijk op de website van Fit4Vit.