Fontys S3 verhuist naar de Rachelsmolen

In het najaar van 2023 verhuizen de instituten Fontys Kind en Educatie, Pedagogiek en OSO van S3 (de Lismortel 25) naar de campus Rachelsmolen in Eindhoven. Op dit moment is de nieuwbouw volop in ontwikkeling.

In het najaar zullen de nieuwe gebouwen op de Rachelsmolen dan ook in gebruik worden genomen. Er komt niet alleen een nieuw gebouw, maar de bestaande campus op de Rachelsmolen wordt getransformeerd naar een inspirerende onderwijsomgeving.

Sfeerafbeelding Fontys

Save the date: Boekenmarkt op S3

Met de komst van het nieuwe gebouw, hoort ook een afscheid van onze locatie S3 op de Lismortel 25. Sinds 1999 zitten we op S3. Om iedereen de gelegenheid te geven om nog een laatste keer naar het oude gebouw te komen, geven we op vrijdag 9 juni alvast een afscheidsborrel. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje nog een keer het gebouw te bezoeken en (oud)collega’s en studenten te ontmoeten. We combineren dit met een boekenmarkt waarbij we alle materialen (boeken, leermaterialen, e.a.), die we niet mee kunnen nemen naar de nieuwbouw, verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel Jeugdeducatiefonds.

Datum: Vrijdag 9 juni

Tijd: 15:00 tot 18:00

Plaats: Lismortel 25, Eindhoven

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerimpressie van de nieuwbouw

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Meer weten?

Lees hier alles over de nieuwbouw op de Rachelsmolen en de inspirerende onderwijsomgeving

Of stuur een e-mail naar FHKE-verhuizingS3@fontys.nl

Neem een kijkje in het nieuwe gebouw

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.