Niek Moor

Niek Moor
Studie:
ICT & Software Engineering
Onderneming: D&M IT

D&M IT is een IT consultancy bedrijf gespecialiseerd in netwerken en opgericht door Teun van der Dussen en Niek Moor. De bedrijfsnaam verwijst dan ook naar hun achternamen. Door hun passie voor IT, gecombineerd met hun IT opleidingen, weten zij precies wat de klant nodig heeft als het gaat om hun IT behoeften. De kracht van deze twee ondernemers is dat zij vaak anders naar bepaalde vraagstukken kijken en daardoor onderaan de streep het beste in elkaar naar boven halen en dús voor de klant.

Niek en Teun werkten beide als zzp’ers binnen de IT. Ze leerden elkaar kennen via hun werkzaamheden bij Coolblue en het klikte zo goed dat ze besloten samen te gaan ondernemen; D&M IT was geboren.

D&M IT houdt zich bezig met het adviseren, implementeren en ondersteunen van MKB bedrijven en particulieren, op het gebied van informatietechnologie. Naast een gedegen advies en gerichte implementatie hebben ze ook oog voor de support achteraf. D&M IT ontzorgt de klant van A tot Z waardoor zij zich kunnen focussen op hun eigen onderneming zonder zich zorgen te hoeven maken over hun IT.