Dragan Verton

Dragan Verton
Studie:
Industrial engineering
Onderneming:
Moretech medical

Moretech is opgericht door Dragan Verton en zijn compagnon. In 2013 richtte Dragan met zijn schoolvrienden de onderneming op in Bahrein onder de naam Moretech. Ze verkochten zelfgemaakte telefoons. Dat was de start van zijn huidige onderneming.

Moretech medical ontstond toen Dragan uit opdracht van ProDerma Huidtherapie, nieuwe machines aankocht. Hij zag al snel dat er veel ruimte voor verbetering was in de cosmetische laser markt. Nadat hij enkele oude machines onderhanden had genomen, realiseerde hij zich dat hij dit soort machines zelf zou kunnen bouwen en verkopen. Dargan werkt ook zelf met de machines. Hij biedt gratis behandelingen aan mensen die een dergelijke behandeling (zoals tatoeage verwijdering) normaal niet kunnen financieren. Door de combinatie van zijn technische- en klinische ervaring, begrijpt Dragan als geen ander de problemen van zijn klanten.

In 2020 werd het officieel en ontstond Moretech Medical. Moretech Medical gaat de eerste volledige Nederlandse gebouwde cosmetische lasers produceren om zo de meest effectieve lasers te ontwikkelen tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Moretech Medical helpt klinieken te verbeteren. Als organisatie willen ze de medische en cosmetische markt veranderen. Moretech medical is altijd op zoek naar innovatie in alle aspecten. Daarom bieden ze leasecontracten aan die op maat gemaakt worden voor hun klanten, zo dat ze zo snel mogelijk van start kunnen gaan. Moretech helpt klinieken groeien en slagen, niet alleen met hun ultramoderne machines, maar ook met de expertise in de markt die ze bezitten.

Moretech medical is op dit moment een start up, dat zich focust op hun corebusiness; lasers verkopen en ontwikkelen. De visie is om in de toekomst wereldwijd franchise klinieken op te zetten. Dragan heeft heel zijn leven in het buitenland doorgebracht, voornamelijk in het Midden-Oosten. Dragan zou graag na de Nederlandse markt te hebben veroverd, terug gaa naar het Midden-Oosten, om ook die markt te veroveren.

Dragan hoopt dat het SOR hem kan ondersteunen tijdens zijn studie.

Volg de instagram pagina van Dragan en Moretech medical.