Coen van Stekelenburg

Coen van Stekelenburg
Studie:
Ondernemerschap en Retail Management
Onderneming: TicketView

TicketView is een online e-ticketing systeem, die begonnen is met de kaartverkoop voor verenigingen. De vader van Coen is eind 2015 begonnen met het programmeren van het systeem. De aanleiding hiervan was de vraag vanuit het verenigingsleven waarin vader en zoon beide actief zijn. De vereniging had de wens de kaartverkoop te automatiseren waarbij de privileges van verschillende groepen bezoekers meegenomen konden worden en waarbij deze ook gestapeld konden worden.
Een systeem dat die vraag aankon, bestond voor de komst van TicketView nog niet. In augustus 2016 heeft TicketView zijn eerste betaalde event gedraaid.

Inmiddels (januari 2019) is TicketView meer dan 50 actieve klanten rijker en heeft kunnen flink kunnen groeien. Er is in de afgelopen jaren veel aan het systeem gebouwd en er is veel hardware ingekocht. Ook heeft TicketView meerdere markten opgezocht afgelopen jaar. Onder andere dierentuinen en circussen hebben zich toegevoegd. Ook zijn er extra verdienmodellen toegevoegd.

Kaartverkopen voor kleine of grote events? TicketView kan het allemaal!

Het komende jaar wil TicketView met behulp van het Centrum van Ondernemerschap een sterkere basis gaan leggen voor de toekomst. Daarnaast wordt er gekeken naar bescherming van het product, de dienst, de naam en/of het beeldmerk. Er wordt ook gekeken naar juridische aspecten, zoals de waterdichtheid van de algemene voorwaarden en huurovereenkomsten.