Sprint naar content
 

Online lunchseminar netwerk Age & Ageing: TOPICS

Sfeerafbeelding Fontys

Neem deel aan de het eerste online lunchseminar van het netwerk Age & Ageing, op maandag 24 juni. We bespreken TOPICS: een kansrijke samen-zorg-tool voor ouderen met complexe zorgbehoeften.

Ouderen bespreken niet altijd hun eigen ervaringen en kennis over hun chronische aandoeningen in een gesprek met zorgverleners. Maar hoe kunnen we het perspectief en wensen van ouderen met complexe zorgbehoeften beter begrijpen? The Older Persons and Informal Caregivers Survey (TOPICS) biedt een oplossing aan. We geven een achtergrond over TOPICS Samen Beslis tool en mogelijkheden voor gebruik in de eerste lijn. We tonen ook aan hoe de tool kan worden gebruikt om de levenskwaliteit van mantelzorgers te verbeteren.

Fontys docent-onderzoeker Jenny Verheggen-Lutomski en Fontysstudent Job Groot verzorgen de inhoud van het online lunchseminar. Het seminar wordt geleid door senior-onderzoeker Eric Schoenmakers. Aanmelden is niet nodig, je kunt op 24 juni om 12.00 uur rechtstreeks deelnemen via onderstaande link.

Netwerk Age & Ageing

Wil je mee denken, delen en praten over de onderwerpen Age & Ageing in het Fontysonderwijs? Word dan lid van de MS Teams-community van het netwerk. We zijn voornemens om in de toekomst vaker online lunchseminars te organiseren. Hou daarvoor www.fontys.nl/healthevents in de gaten.

Het netwerk Age & Ageing is onderdeel van het Centre of Expertise Health. Om ├ęcht verschil te maken bij het aanpakken van uitdagingen in gezondheid, is samenwerken onmisbaar. Samen leren en innoveren om iedereen een eerlijke kans te geven op een gezond leven: daar ligt de missie van het Centre of Expertise Health. We hebben hiervoor ook jouw expertise, kennis en ervaring nodig. Doe, denk en discussieer daarom mee!

 

Online Webinar

Datum en tijd
maandag 24 juni 2024
12.00 - 13.00 uur