In Fontys for society lezen we dat we ons ontwikkelen naar een 'Talentgericht' Fontys. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Voor onze studenten, medewerkers en het werkveld? En hoe vertalen we dit concreet naar ons dagelijkse werk? Deze website geeft inzicht in de beweging naar talentgericht onderwijs, hoe we hier bij Fontys samen met het werkveld en onze studenten aan werken en wat we de komende tijd gaan doen.

Kader Talentgericht Onderwijs

Samen werken, samen leren, binnen de instituten en over de instituten heen. Ondersteund door programma’s, projecten en andere samenwerkingsvormen groeien we verder naar talentgericht onderwijs. Dit kunnen we waarmaken als we heldere afspraken maken met elkaar. Deze afspraken zijn gekoppeld aan de eerder vastgestelde vijf uitgangspunten van leren, de Fontys basisprincipes voor de vormgeving van het onderwijs

Handvatten voor de studentcoach

Welke rol je ook hebt, docent, studentcoach of coördinator; in alle gevallen zijn studentenwelzijn, toegankelijkheid en inclusie de centrale thema's in jouw dagelijkse werk.

Ga naar pagina Studentcoaching

Ontwikkel jezelf

Binnen Fontys zijn er verschillende mogelijkheden om je te professionaliseren, zoals workshops, cursussen en trainingen.

Bekijk het ontwikkelaanbod

Netwerken

In de netwerken worden bijeenkomsten georganiseerd en informatie gedeeld. Word lid van een netwerk zodat je niets hoeft te missen!

Bekijk de netwerken

Fontysnieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder