Bruisend Venlo

Studeren in bruisend Venlo

Studeren in Venlo betekent studeren in het hart van Europa!

De regio Venlo is bijvoorbeeld het wereldwijde expertisecentrum van cradle-to-cradle. Daarnaast zit de stad vol ondernemers, van wie velen hun succes danken aan innovatieve ideeën.

En Venlo is ‘“ut stedje van lol en plezeer’”. Het is een stad die het hele jaar bruist van de feesten en festivals. Laat je inspireren door alles wat Venlo je te bieden heeft!
Sfeerafbeelding Fontys

Wonen en uitgaan in Venlo

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Venlo in 60 seconden

Maak kennis met de stad Venlo!

Studentenverenigingen in Venlo

Haal alles uit je studietijd en sluit je aan bij één van de studie- en studentenverenigingen in Venlo. Het is de ideale manier om medestudenten te leren kennen.
Sfeerafbeelding Fontys

OMNIA

OMNIA is de studentenvereniging voor alle business en economie studenten. Het is onze missie om studenten te verbinden en betekenisvolle evenementen te organiseren die studenten zich voor altijd zullen herinneren!

omniavenlo.com

fibs-omnia@fontys.nl
Sfeerafbeelding Fontys

DaVinci

S.A. DaVinci is de eerste en grootste studentenvereniging van Venlo. Alle studenten die zijn ingeschreven aan een hogeschool in Venlo zijn van harte welkom om mee te doen en alles te ontdekken wat het leven van de student te bieden heeft. Ons doel is om studenten te verbinden, nieuwe vriendschappen en herinneringen te creëren die je leven lang meegaan. Contact met andere studenten is niet het enige dat je tegenkomt via onze vereniging. Ons grote professionele netwerk stelt je in staat om je connecties met bedrijven uit te breiden en helpt je ​​carrière te verbeteren!

sadavinci.nl

board@sadavinci.nl