Ons aanbod

Heb je vragen of wil je hulp bij een of meerdere van de hiernaast beschreven onderwerpen? Laat het ons weten. Neem gerust contact op met iemand van iFontys! Dan zoeken we samen naar de beste manier om je zo goed mogelijk te helpen.

We helpen je graag bij de start van "nieuw onderwijs".

Coach the coach trajecten; alle begin is moeilijk en zeker alleen! Uit ervaring kunnen we inmiddels zeggen, dat het erg prettig is als beginnend coaches bijgestaan worden door meer ervaren coaches.

Begeleiden werkvormen; er wordt door coaches steeds meer ervaring opgedaan met allerlei werkvormen, die passen in het SEAL onderwijs. Deze ervaringen willen we heel graag delen.

Fontys Communityvorming; we vinden het belangrijk, dat er heel veel van elkaar geleerd wordt. Hiervoor werken we aan de community, door onder anderen met regelmaat dialoogsessies te organiseren over actuele onderwerpen. Maar ook het in contact brengen van de coaches en studenten met elkaar.

Ontbrekende schakels; natuurlijk is het onderwijs nooit helemaal af. We zijn voortdurend samen op zoek naar oplossingen voor ontbrekende schakels (best practices/instrumenten en werkvormen).

Intervisie begeleiding; Zeker voor de beginnende coaches is het erg prettig, als er met regelmaat intervisie is met meer ervaren coaches. Dit geeft houvast in een onzekere start.

Adopteren naar de eigen onderwijscontext; dan heb je een mooie pilot of experiment gedaan, maar dan! Hoe krijg je jouw idee├źn in de rest van de organisatie? Waar moet je dan allemaal nog over nadenken en regelen, om de vernieuwing te implementeren in de staande organisatie?