Onderwijsdatabank

Inhoud

Informatiesysteem voor schoolpersoneel, onderwijsadviseurs, ouders, hulpverleners en beleidsmakers. Het biedt eenvoudig een totaaloverzicht van alle voor het onderwijs relevante publicaties: van boeken en tijdschriftartikelen tot leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen.

  • Catalogus met boeken, tijdschriftartikelen, leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen
  • Dossiers voor een aantal onderwerpen

NB. Een deel van de publicaties is volledig full tekst toegankelijk. alleen beschrijvingen en samenvattingen beschikbaar, geen volledige publicaties.

Toegang

Gratis toegankelijk via Onderwijsdatabank.

Zoektips

Een symbool achter de titel geeft informatie over de beschikbaarheid:


  • pdf beschikbaar

  • de beschrijving bevat een link naar een externe webpagina Zonder symbool: een beschrijving van de titel wordt getoond. Materialen kunnen vaak besteld worden bij de uitgever.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys