Sprint naar content
 

Proefstuderen Elektrotechniek

Leuk dat je wil proefstuderen bij de opleiding Elektrotechniek!

De Proefstudeerdag staat gepland op woensdag 24 april 2024 van 13:00-17:00 uur in Eindhoven. Samen met andere scholieren ga jij een dagdeel studeren bij de opleiding. Er is een speciaal programma voor jullie samengesteld. Je volgt een aantal korte lessen en je maakt kennis met studenten en docenten. Zo ervaar je hoe het is om te studeren bij Fontys Engineering!

Programma

13:00-13:30 | Rondleiding

13:30-15:00 | Theorie- en praktijkles: Software en Digitaal

15:00-15:15 | Pauze

15:15-16:45 | Theorie- en praktijkles: Analoog Design

16:45-17:00 | Meet&Greet met studenten en evaluatie

Locatie

De Proefstudeerdag vindt fysiek plaats in gebouw Nexus op het TU/e-terrein. Het adres is: de Rondom 1, 5612 AP Eindhoven. Je kunt je fiets voor de deur parkeren. Als je met de trein komt, loop je in ongeveer 10 minuten vanaf Eindhoven Centraal naar het gebouw. Kom je met de auto, dan kun je tegen betaling parkeren op het terrein van de TU/e.

Verzamelpunt

Als je voor het gebouw staat, loop je via de grote betonnen trappen naar de ingang op de eerste verdieping. Als je via de draaideur naar binnenloopt kom je bij het verzamelpunt waar studenten op je wachten. Als iedereen compleet is lopen zij met je mee naar het lokaal. Mocht je er wat eerder zijn, geen probleem. Zou je dan alvast bij het verzamelpunt willen wachten? Je wordt vanzelf opgehaald.

Goed om te weten

Voor de Proefstudeerdag hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Je hebt geen laptop nodig. Je kunt gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk van Fontys. Mocht je niet kunnen komen, meld je dan af via de link in de bevestigingsmail. Bij vragen, stuur gerust een mail naar engineeringcommunicatie@fontys.nl.

 

Proefstuderen

Datum en tijd
woensdag 24 april 2024
13.00 - 17.00 uur
Adres
De Rondom 1, Eindhoven
Gebouw
Gebouw Nexus (ER)
Nog beschikbare plekken
16

Locatie

De Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: De Rondom 1, Eindhoven