Eindhoven,
23
februari
2018
|
11:14
Europe/Amsterdam

Energiecommissaris Ruud Koornstra te gast in Fontys Denk Groter Debat

RuudKoornstra

De eerste nationale energiecommissaris Ruud Koornstra is op donderdag 22 maart te gast in het Fontys Denk Groter Debat. Onder leiding van presentator Marcel van Herpen gaat hij met studenten, ondernemers en andere belangstellenden in gesprek over de transitie van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen als zonne-, en windenergie. Deze energietransitie staat zowel landelijk als regionaal hoog op de agenda. 

Ruud Koornstra trekt door Nederland om bedrijven, overheden en inwoners enthousiast te maken voor een transitie naar duurzame energie. Samen met een grote groep ondernemers, wetenschappers en burgers, verenigd in de Energiecommissie, heeft hij 2030 als stip op de horizon gezet om een schone, eerlijke en veilige energiehuishouding voor Nederland te bereiken.

Het Denk Groter Debat met Ruud Koornstra vindt op donderdag 22 maart om 13.00 uur plaats in het Parktheater Eindhoven. Aanmelden kan via deze link. Het debat met Koornstra wordt georganiseerd in samenwerking met de minor Circulaire Economie. 

Het Denk Groter Debat met Ruud Koornstra maakt deel uit van de Dutch Happiness Week die Fontys Hogescholen samen met het Parktheater Eindhoven en tal van andere partners organiseert. Meer informatie over de Dutch Happiness Week vind je hier